Πόλεμος δηλώσεων ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. με αφορμή τη συνέντευξη Τσίπρα

Πόλεμος δηλώσεων ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. με αφορμή τη συνέντευξη Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Realnews, ο οποίος δηλώνει μεταξύ άλλων: «Επιστρέφουμε στις αγορές το 2017» και προσθέτει: «Και ίσως θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια πολύ νωρίτερα από τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει επίσης: «Ο μηχανισμός δημοσιονομικής διόρθωσης δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει απολύσεις στο Δημόσιο».

Η Ν.Δ. με αφορμή τις δηλώσεις Τσίπρα:

«Βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο «κόφτη» μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος», αναφέρει μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μόλις λίγες ημέρες πριν ψηφίσει στη Βουλή μαζί με τον κ. Πάνο Καμμένο, το νόμο του διαβόητου «κόφτη» και του τυφώνα των εμμέσων φόρων 1,8 δισ. ευρώ, που θα ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων, ο κ. Τσίπρας και πάλι πανηγυρίζει!

Βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο «κόφτη» μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος.

Έχει το θράσος να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ότι αρνούνται τη συναίνεση, όταν ήταν εκείνες που έδωσαν χέρι βοηθείας στην πατρίδα για να μην πέσει στο παρά ένα στο γκρεμό της χρεοκοπίας και του «grexit», όπου ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την είχε σύρει μαζί με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους.

Με όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του. Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός».

Η απάντηση από Μαξίμου:

«Στη Νέα Δημοκρατία αδυνατούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και το σχέδιο αποσταθεροποίησης, στο οποίο τόσο πολύ είχαν επενδύσει, δεν καρποφόρησε», αναφέρουν σε σχόλιό τους κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Realnews που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή και προσθέτουν:

«Τους παρακολουθούμε με κατανόηση».Σχόλια