Πολεμος Κορτώ Καμμένου με ολίγον Βερύκιο – ΦΩΤΟ

Πολεμος Κορτώ Καμμένου με ολίγον Βερύκιο – ΦΩΤΟ

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Αύγουστος Κορτώ με ανάρτησή του στην στο facebook.

Ο γνωστός συγγραφέας με αφορμή το “κουρελόχαρτο” του κ. Καμμένου αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης και «έσφαξε» με το βαμβάκι τον υπουργό:
«Μαθαίνω ότι ο Πάνος Καμμένος, γνωστός μεταξύ άλλων για τις πολυάριθμες προσφυγές εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, χτες βράδυ μ’ έπιασε στο στόμα του, λέγοντας ότι ΕΓΩ επιτέθηκα στον Δήμο Βερύκιο. Παράλληλα, το σύμφωνο συμβίωσης που πάνε να περάσουν ενδέχεται να είναι ένα κουρελόχαρτο, που θα απαγορεύει ρητά το δικαίωμα της τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια.

Μας θεωρείτε λοιπόν επικίνδυνους, ανάξιους, πιθανώς και κατάπτυστους – όπως μας χαρακτηρίζουν και οι ιεράρχες τα χέρια των οποίων φιλάτε σε ορκωμοσίες και παράτες.

Ωστόσο το μόνο που διατρέχει κίνδυνο είναι το σάπιο, απάνθρωπο, χυδαίο κράτος που προσπαθείτε να συντηρήσετε, κι ας έχει γίνει ερείπιο απ’ τις ανισότητες, τις καταδίκες από διεθνή δικαστήρια, την ασχήμια που κατατρύχει όσους ανθρώπους αυθαίρετα αντιμετωπίζετε ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Και θα μας βρείτε μπροστά σας, με διαρκείς αγώνες, με ανηλεή μάχη για την ισότητα που θα μας επιτρέπει, ενώπιον του νόμου, να λέμε «ο άντρας μου», «ο πατέρας των παιδιών μου». Κι αυτό που τόσο φοβάστε θα γίνει πραγματικότητα: θα μεγαλώσουμε παιδιά ευτυχισμένα, κι η ευτυχία τους θα σηματοδοτεί το παντοτινό σας πέρασμα στη λήθη που σας αξίζει».

 Σχόλια