‘Πόλεμος’ μεταξύ Κουρτάκη και Πατέρα με φόντο την εξεταστική

‘Πόλεμος’ μεταξύ Κουρτάκη και Πατέρα με φόντο την εξεταστική

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη και του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα, με αφορμή την παρουσία του πρώτου στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης αποκάλυψε στενές σχέσεις μεταξύ του εφοπλιστή και του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρου Ντογιάκου. Όπως μάλιστα είπε αρκετοί αναφέρουν ότι ο υιός Ντογιάκου εργάζεται σε επιχειρήσεις συμφερόντων του εφοπλιστή, ενώ ο ίδιος φέρεται να φιλοξενείται σε σουίτες στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Από την πλευρά του ο εφοπλιστής διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Γιάννη Απατσίδη ανέφερε ότι έχει καταθέσει αγωγή κατά του Γιάννη Κουρτάκη για σειρά συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αθροιζόμενα στον συνολικό αριθμό των δεκαπέντε (15).

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος, Γ. Απατσίδης αναφέρει: «Ο κ. Κουρτάκης σήμερα 07/09/2016 καταθέτοντας ενόρκως ενώπιον αντιπροσωπείας Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής περί της διερεύνησης των συνθηκών δανειοδότησης των ΜΜΕ, επανέλαβε τους ως άνω ψευδείς ισχυρισμούς του στο πλαίσιο της οργανωμένης και μεθοδευμένης συκοφαντικής εκστρατείας του εναντίον του κ. Πατέρα.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Νικόλαος Πατέρας θα καταθέσει νέα αγωγή και μήνυση εναντίον του κ. Γιάννη Κουρτάκη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταθέσουν οι καναλάρχες στην εξεταστική για τα δάνεια που έλαβαν τα ΜΜΕ και τα κόμματαΣχόλια