«Πόλεμος» ON AIR μεταξύ Άδωνι και Κουρουμπλή για την χρηματοδότηση των νοσοκομείων

102 0

«Το δημοψήφισμα θα μας οδηγήσει σε χρεοκοπία ασχέτως αποτελέσματος . Ακόμα ωστόσο και αν γίνει το δημοψήφισμα, πρέπει να τεθεί το σωστό ερώτημα στον ελληνικό λαό και το ερώτημα αυτό είναι ευρώ ή δραχμή. Ή καλύτερα ευρώ με μνημόνιο ή δραχμή με ότι κάτσει» είπε αναφερόμενος στο σενάριο δημοψηφίσματος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης   στον Alpha 98.9 και την εκπομπή Αντιθέσεις με τους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στον τομέα της υγείας, ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά του νυν υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή κατηγορώντας τον για λαϊκισμό. Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο εισιτήριο των 5 ευρώ το οποίο κατάργησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής λέγοντας πως τα λεφτά αυτά τα έδιναν μόνο όσοι είχαν την δυνατότητα και η κατάργηση του εισιτηρίου θα στερήσει σημαντικά έσοδα. «Ήταν μία κίνηση που έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση των νοσοκομείων, τονίζοντας ότι ο ίδιος έδωσε 570 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα απ ότι έδωσε ο κ. Κουρουμπλής.

kouroumplisΣτην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για λασπολογία και ψέμματα. «Ο Άδωνις ρίχνει λάσπη και ότι γίνει. Να βρείτε ένα νοσοκομείο που να με πήρε τηλέφωνο ο διοικητής για να μου ζητήσει χρήματα και δεν του δωσα. Θα δείτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ψέμματα ο Άδωνις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:Join the Conversation