«Πόλεμος» ON AIR μεταξύ Άδωνι και Κουρουμπλή για την χρηματοδότηση των νοσοκομείων

«Πόλεμος» ON AIR μεταξύ Άδωνι και Κουρουμπλή για την χρηματοδότηση των νοσοκομείων

«Το δημοψήφισμα θα μας οδηγήσει σε χρεοκοπία ασχέτως αποτελέσματος . Ακόμα ωστόσο και αν γίνει το δημοψήφισμα, πρέπει να τεθεί το σωστό ερώτημα στον ελληνικό λαό και το ερώτημα αυτό είναι ευρώ ή δραχμή. Ή καλύτερα ευρώ με μνημόνιο ή δραχμή με ότι κάτσει» είπε αναφερόμενος στο σενάριο δημοψηφίσματος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης   στον Alpha 98.9 και την εκπομπή Αντιθέσεις με τους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στον τομέα της υγείας, ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά του νυν υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή κατηγορώντας τον για λαϊκισμό. Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο εισιτήριο των 5 ευρώ το οποίο κατάργησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής λέγοντας πως τα λεφτά αυτά τα έδιναν μόνο όσοι είχαν την δυνατότητα και η κατάργηση του εισιτηρίου θα στερήσει σημαντικά έσοδα. «Ήταν μία κίνηση που έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση των νοσοκομείων, τονίζοντας ότι ο ίδιος έδωσε 570 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα απ ότι έδωσε ο κ. Κουρουμπλής.

kouroumplisΣτην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για λασπολογία και ψέμματα. «Ο Άδωνις ρίχνει λάσπη και ότι γίνει. Να βρείτε ένα νοσοκομείο που να με πήρε τηλέφωνο ο διοικητής για να μου ζητήσει χρήματα και δεν του δωσα. Θα δείτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ψέμματα ο Άδωνις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

[mejsaudio src=»/wp-content/uploads/2015/05/georgiadhs-berykios-12-05-15.mp3″]Σχόλια