«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ για τα στοιχεία της UBS

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ για τα στοιχεία της UBS

Πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε στον απόηχο της αποκάλυψης για την έρευνα που διεξήχθη στην οικία του πρ. στελέχους της UBS και επικεφαλής του ΤΧΣ μέχρι το Μάρτιο του 2015 κ. Χρ. Σκλαβούνη με στόχο την ανεύρεση στοιχείων για φοροδιαφυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επετέθη στη Ν.Δ., κάθως ο κ. Σκλαβούνης είναι μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του κόμματος, τονίζοντας ότι «είναι το κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής».

Για αθλιότητες, προκειμένου να αντιμετωπίσει την οργή του κόσμου, που γιγαντώνεται από την ανελέητη φορολογική σφαγή και τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας ότι «για διαπλοκή, αδήλωτα εισοδήματα και ακίνητα, συμμετοχή σε εταιρείες που παίρνουν δημόσια έργα και offshore, ας ρωτήσει τον καναλάρχη – Υπουργό κ. Παππά, τους κ. Φλαμπουράρη και Σταθάκη και βέβαια το όργανό τους, την Αυγή».

Η αποκάλυψη της έρευνας στην οικία Σκλαβούνη, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας, αναζωπυρώνει την αντιπαράθεση των δύο κομμάτων στο πεδίο της διαφάνειας.

 Σχόλια