Πολλαπλά πύρινα μέτωπα σε διάφορες περιοχές της χώρας

Πολλαπλά πύρινα μέτωπα σε διάφορες περιοχές της χώρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες, και αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικότερα, δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Αιγές Αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα και οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Νωρίτερα, πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Αμπελικό Καρδίτσας, με 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα να παίρνουν μέρος στις προσπάθειες κατάσβεσης.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κουτσοχέρι Αιτωλοακαρνανίας. Σε αυτό το μέτωπο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροσκάφη.

Ακόμη, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί πάνω από το Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής κι επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση και τυχόν αναζωπύρωση.

Επίσης, σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην Μεταξάδα Μεσσηνίας, όπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο.

Τέλος, νέα φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην Κυπάρισσο Λακωνίας με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να σπεύδουν αυτή την ώρα στο σημείο.

 Σχόλια