«Πόρτα» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Αλέξη Τσίπρα

«Πόρτα» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Αλέξη Τσίπρα

Με παρέμβασή του Ανδρέα Λοβέρδου στην Ολομέλεια της Βουλής, ξεκαθάρισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι διατεθειμένη να απαντήσει θετικά στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα ενόψει κρίσιμων μεταρρυθμίσεων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της παράταξης: «Θέλετε ψήφους για να περάσετε το ασφαλιστικό. Ψάχνετε για ανόητους, ψάχνετε για θύματα. Δεν θα γίνουμε κοινοβουλευτικά δεκανίκια.  Δεκανίκια η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα δώσει!».
Νωρίτερα, και ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε: «Δεν συναινούμε, δεν σας δίνουμε καμία άφεση αμαρτιών. Το εμπόδιο οποιασδήποτε συνεννόησης είναι ο κ. Τσιπρας». Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι « Ο ίδιος βάζει εμπόδια σε κάθε συνεννόηση. Η αναξιοπιστία που έχει επιδείξει είναι καταλυτική. Που θα βρεθούν τα ισοδύναμα; Ποιες εξυπηρετήσεις υπηρετούν εις το όνομα της τρόικας προβάλλοντας ως υποχρεώσεις της τρόικας πράγματα που δεν είναι υποχρεώσεις. Ο Τσίπρας οφείλει να δώσει απαντήσεις και να μας πει σήμερα αν τελικά αναθεωρεί καποια από τα ζητήματα που «πούλησε» στον λαό. Αν αναγνωρίζει ότι μετά τον Ιανουάριο η τακτική φόρτωσε την χώρα με 3οαχρείαστο μνημόνιο».Σχόλια