Πώς μια «εκρηκτική» φοιτήτρια Νομικής κατάφερε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δωρεάν (photos)

Πώς μια «εκρηκτική» φοιτήτρια Νομικής κατάφερε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δωρεάν (photos)

Αυτό που πολλοί θεωρούν όνειρο ζωής, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα μία φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία!

Ονειρικά νησιά, λευκές παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά και εξωτικά ζώα, κάπως έτσι είναι τον τελευταίο καιρό η καθημερινότητα της Sarah Kohan από το Σίδνεϊ. Σύμφωνα με την Daily Mail, η πανέμορφη ξανθιά κοπέλα περνάει τον καιρό της ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και ποζάροντας σε μαγευτικά μέρη, που αποτελούν άπιαστο όνειρό πολλών!

Η τυχερή φοιτήτρια του Χάρβαρντ αλλά και του Πανεπιστημίου Columbia τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν άρχισε να μοιράζετε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις υπέροχες φωτογραφίες της από τους Νήσους Κουκ, τα Μπόρα Μπόρα, τις Μπαχάμες αλλά και από άλλα μαγευτικά μέρη στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Στο Instagram την ακολουθούν ήδη 250.000 ακόλουθους, οι οποίοι παρακολουθούν φανατικά τα ταξίδια της. Αυτό της έδωσε και τη δυνατότητα να εξαγοράσει τη φήμη της με τη διαμονή της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ενώ υλοποιούσε αρχικά τα ταξίδια της με δικά της έξοδα, η δημοτικότητα της στα social media, της έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να έχει δωρεάν διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου με μοναδικό αντάλλαγμα την προώθηση τους.

Η ίδια αναφέρει στη Daily Mail Αυστραλίας πώς τα social media έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν και αποκτούν πρόσβαση στον κόσμο.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια