Πώς να καταπολεμήσεις τους ανοιχτούς πόρους

Πώς να καταπολεμήσεις τους ανοιχτούς πόρους

Οι διεσταλμένοι πόροι στο πρόσωπό σου είναι μία άσχημη και ανεπιθύμητη κατάσταση του δέρματος.  Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να απαλλαχτούμε από αυτή. Κάθε γυναίκα με ανοιχτούς πόρους ονειρεύεται ένα πρόσωπο καθαρό και απαλό και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.  Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την καταπολέμηση των ανοιχτών πόρων, για να κάνεις το  όμορφο πρόσωπό σου ελκυστικό.

 

Συνεχής φροντίδα

Μερικές φορές δεν είναι δικό μας λάθος  το γεγονός ότι έχουμε ανοιχτούς πόρους. Μερικές φορές είναι της φύσης .Ο τύπος του δέρματος. Γεννηθήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Θα έχεις παρατηρήσει ότι το λιπαρό δέρμα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα για τους διεσταλμένους πόρους από το ξηρό τύπο του δέρματος.

Αν θέλεις να έχεις το τέλειο δέρμα θα πρέπει να κάνεις  συνήθεια τον καθαρισμό και τη φροντίδα του δέρματός σου. Η φροντίδα αυτή θα πρέπει να περιέχει τακτικά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου. Οι διαδικασίες αυτές είναι απαραίτητες, αν θέλεις τέλεια επιδερμίδα του προσώπου.

Ο καθαρισμός με καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν γλυκολικό  οξύ, σε βοηθάνε να καθαρίσεις  τους πόρους. Πρέπει να επιλέξεις ένα προϊόν το οποίο είναι φιλικό προς το δέρμα σου και κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Μια μικρή συμβουλή: Εκτός από τα προϊόντα καθαρισμού θα πρέπει να χρησιμοποιείς επίσης ένα τονωτικό προσώπου, επειδή έχει ακόμη ισχυρότερα χαρακτηριστικά καθαρισμού από τα άλλα προϊόντα.

 

Κράτησε τα χέρια σου μακριά

Μην αγγίζεις το πρόσωπό σου συχνά, ειδικά όταν είσαι έξω ή σε δημόσιους χώρους. Τα χέρια σου είναι πολύ βρώμικα, ακόμα και αν προσπαθείς να τα κρατήσεις καθαρά. Αγγίζεις πράγματα, το κινητό σου, τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, τη τσάντα σου, τα οποία είναι γεμάτο μικρόβια. Δεν είναι μόνο αυτό. Μην προσπαθήσεις ποτέ να πιέσεις με τα χέρια σου τους πόρους. Αυτό δεν θα τους κλείσει. Απλά θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Θα καταστρέψεις την περιοχή γύρω από τους ανοικτούς πόρους και ως εκ τούτου θα πάρεις όχι μόνο πιο διεσταλμένους πόρους, αλλά και κοκκινίλες σε όλο το πρόσωπό σου.

 

Επαναφορά του δέρματος

Υπάρχουν πολλά καλλυντικά προϊόντα στην αγορά αυτές τις ημέρες, που λειτουργούν για την αναγέννηση των κυττάρων. Μπορείς να τις εφαρμόσεις στις προβληματικές περιοχές. Μπορούν επίσης να επιταχύνουν την επαναφορά του δέρματος και να διατηρήσουν τους πόρους καθαρούς και φρέσκους. Μετά θα δεις το δέρμα σου να γίνεται πιο λείο και απαλό.

 

 



Σχόλια