Πως να περιποιείσαι τα νύχια και τα βερνίκια σου

Πως να περιποιείσαι τα νύχια και τα βερνίκια σου

Οι γυναίκες ομορφαίνουν τα νύχια τους βάφοντας τα με διάφορα χρώματα βερνικιών αλλά πολλές δεν γνωρίζουν πως να διατηρησούν τα μανό σε καλή κατάσταση . Μερικές χρήσιμες συμβουλές σας δίνουμε για την σωστή φροντίδα των βερνικιών και των νυχιών σας .

Αναγνωρίστε τα παλιά μανό απο τις μικρές φυσαλίδες ή τα ορατά ίχνη που αφήνουν πάνω στο βουρτσάκι και τα νύχια. Τα βερνίκια νυχιών ,σύμφωνα με τους αισθητικούς , πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.

Σημαντικό, επίσης, είναι να διατηρείται ο «λαιμός» του κάθε μπουκαλιού καθαρός, προκειμένου να σφραγίζει σωστά και να εμποδίζεται η μετάβαση του αέρα στο εσωτερικό του.

Όταν εφαρμόζετε το βερνίκι στα νύχια , θα πρέπει να ξεκινάτε από το κέντρο του νυχιού και να σέρνουμε το βουρτσάκι προς τη βάση και έπειτα προς την κορυφή του νυχιού. Στη συνέχεια, καλύπτουμε τις πλευρές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Στο τέλος να περιμένετε να στεγνώσει πλήρως το βερνίκι από μόνο του. Μην φυσάτε αέρα στα νύχια σας για να στεγνώσουν πιο γρήγορα γιατί θα δημιουργηθούν φυσαλίδες επάνω στην επιφάνεια του βερνικιού και να χαλάσει τη λάμψη του.Σχόλια