Πώς σχολιάζουν πηγές της ΝΔ τα exit polls

Πώς σχολιάζουν πηγές της ΝΔ τα exit polls

Στο μεγάλο ποσοστό της αποχής στέκονται πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας ότι τα αποτελέσματα των exit polls δεν αποτελούν ασφαλή βάση για εκτίμηση, και δηλώνοντας αισιόδοξοι για τα ποσοστά που θα καταφέρει να συγκεντρώσει η Νέα Δημοκρατία. «Θα περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα. Έχουμε μεγάλο ποσοστό αποχής, άρνηση των ψηφοφόρων να απαντήσουν στα exit polls», είπαν σχετικά.

«H ΝΔ, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κάνει την εκλογική μάχη ντέρμπι, διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει έναν εκλογικό περίπατο, όσοι έλεγαν ότι θα μας τέλειωναν στις 20 Σεπτεμβρίου και όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά φαίνεται ότι η ΝΔ είναι ο ασφαλής εγγυητής της ομαλής πορείας της χώρας», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της ΝΔ.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ έβαλε την ατζέντα της και επέβαλε τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Υπερείχε στην αποτύπωση των επιχειρημάτων στην οργάνωση και τη συνολική εικόνα. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξε να λασπώσει και να δηλητηριάσει και να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της χώρας», λένε ακόμη στη Συγγρού.Σχόλια