Πως θα καταλάβεις αν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Πως θα καταλάβεις αν έχει ξεπεράσει την πρώην του

To θέμα πρώην αποτελεί πρόβλημα για όλες τις σχέσεις. Καθεμιά από εμάς έχει το φόβο, μήπως ο σύντροφός μας δεν έχει ξεπεράσει τη πρώην του. Δες παρακάτω με ποιους τρόπους θα διαπιστώσεις αν το ταίρι σου σκέφτεται ακόμα την πρώην του, ώστε να πάρεις και εσύ τα μέτρα σου.

 

1. Δεν έχει ακόμα ξεφορτωθεί τα πράγματά της και τις φωτογραφίες της. Ναι, δεν έχει τις φωτογραφίες μόστρα σε κορνίζα, αλλά όλο κι ανακαλύπτεις ρομαντικές φωτογραφίες τους και ερωτικά της γράμματα σε κάποιο συρτάρι. Αν δε ανακαλύπτεις όλο και κάποιο εσώρουχό της ή φούστα της στις ντουλάπες, μην έχει αμφιβολία δεν έχει βγει εκείνη από την καρδιά του.

 

2. Μιλάει  συνέχεια γι’αυτήν και για την κοινή τους ζωή. Πχ «Όταν πήγαμε με την Μπέσσυ στο Παρίσι» (κι εσένα δεν σε έχει πάει ούτε μέχρι την Αίγινα). « Όταν πηγαίναμε γυμναστήριο με την Μπέσσυ», «Όταν πήγαμε στην όπερα με τη Μπέσσυ» (και μαζί σου ούτε ένα σινεμά). Ναι, έχεις μάθει απέξω όλες τις αστείες ή ρομαντικές ιστορίες από τη σχέση τους. Μη αναρωτιέσαι αν τη σκέπτεται ακόμα, είναι σίγουρο.

 

3.Επικοινωνεί μαζί της και αραιά και που τη βλέπει. Να είσαι σίγουρη ότι οι άντρες δεν πιστεύουν στη φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών, πόσο μάλλον μεταξύ πρώην. Αν της μιλάει  συχνά και τη βλέπει επίσης συχνά σίγουρα συνειδητά ή ασυνείδητα τη θέλει ακόμα.

 

4. Μπερδεύει τα ονόματά σας. Ότι χειρότερο και σύμφωνα με το Φρόιντ (ναι εδώ μιλάμε πάντα επιστημονικά…!) οι παραδρομές του λόγου αποκαλύπτουν αυτά που σκεπτόμαστε. Άρα τη σκέπτεται. Αν μάλιστα αναφέρει το όνομά της την ώρα του σεξ, μήπως να αρχίσεις να σκέπτεσαι το χωρισμό;.

 

5. Αν σου λέει ότι δεν είναι έτοιμος να συγκατοικήσετε ή γενικά να κάνετε σοβαρή σχέση ενώ μαζί της συγκατοίκησε από την πρώτη μέρα. Είναι προφανές ότι δεν τρέφει για σένα τόσο βαθιά συναισθήματα όσο για εκείνη. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να την ανταγωνιστείς. Καλύτερα να αποχωρήσεις αξιοπρεπώς.

 

6. Σε συγκρίνει μαζί της. Τα γεμιστά της ήταν τέλεια ίδια με της μάνας του ενώ τα δικά σου άβραστα. Εκείνη δεν ζήλευε ποτέ. Δεν γκρίνιαζε ποτέ. Είσαι ακατάστατη ενώ εκείνη όχι. Μήπως ήρθε ή ώρα να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι και να του πει πολύ απλά να γυρίσει σε κείνη;

 

7. Σε έχει διαλέξει ως τέλειο αντίγραφό της. Ναι, την πρώτη φορά που είδες φωτογραφία της σοκαρίστηκες, σκέφτηκες μάλιστα ότι είναι η χαμένη σου δίδυμη αδερφή. Ναι, σίγουρα όλοι οι άντρες έχουν ένα πρότυπο γυναίκας στο κεφάλι τους, αλλά άμα η ομοιότητα σας είναι πολύ μεγάλη, τότε μάλλον συνειδητά ή ασυνείδητα καλύπτει με σένα το κενό που του άφησε εκείνη.

 

8. Προσπαθεί να σε μεταμορφώσει κατ’εικόνα και καθ’ομοίωσιν της. Στην περίπτωση αυτή δεν έχεις εμφανείς ομοιότητες με την πρώτη αλλά αυτό δεν τον πτοεί: θα σε μεταμορφώσει. Ξανθιά αυτή, ξανθιά σου λέει ότι του αρέσει να γίνεις. Κοντό καρέ αυτή; Κοντό καρέ σου προτείνει. Καπέλα φορούσε αυτή; Καπέλο σου παίρνει δώρο. Πες του πολύ απλά ότι καλύτερα να γυρίσει στο πρωτότυπο κι ότι δεν έχεις καμία διάθεση να αλλάξεις για να της μοιάζεις. Αν τη θέλει ακόμα, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.

 

 

 Σχόλια