Ποτάμι: Δε συνεργαζόμαστε με Τσίπρα – Δεν είναι ειλικρινής, ούτε αξιόπιστος

Ποτάμι: Δε συνεργαζόμαστε με Τσίπρα – Δεν είναι ειλικρινής, ούτε αξιόπιστος

Αρνητικό εμφανίζεται το Ποτάμι σε κάθε συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Συγκεκριμένα, και με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που το θέλουν (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) να απαντούν θετικά σε κάποιες από τις προτάσεις του κ. Τσίπρα για συνεργασία, το Ποτάμι διευκρινίζει ότι «ούτε διαπραγματεύεται στα κρυφά, ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλάει εξ ονόματός του. Αυτοί που θέλουν να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις του κ. Τσίπρα δε χρειάζεται να ζητούν άλλοθι από το Ποτάμι».

Ακόμη, το Ποτάμι καταλογίζει ουσιαστική έλλειψη ειλικρίνειας και αξιοπιστίας στον κ . Τσίπρα αναφέροντας πως «τα υπεύθυνα όργανα του Ποταμιού και οι εκπρόσωποί του έχουν από την πρώτη στιγμή απαντήσει ότι η οποιαδήποτε συνεργασία προϋποθέτει την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία αυτού που τη ζητάει. Στην περίπτωση του κ. Τσίπρα αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν».

«Το Ποτάμι θα συνεχίσει με προτάσεις και επεξεργασμένες λύσεις να βοηθά τη χώρα. Αυτά δημοσίως με διάλογο, και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες», τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση.Σχόλια