Ποτάμι: «Κακό» το νέο κυβερνητικό σχήμα

Ποτάμι: «Κακό» το νέο κυβερνητικό σχήμα

Για ένα «κακό» κυβερνητικό σχήμα με «ελάχιστες καλές εξαιρέσεις» και με «πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και γνωστούς ανεπαρκείς κομματικούς υπαλλήλους», κάνει λόγο το Ποτάμι, σχολιάζοντας τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

«H χωρίς αρχές συμμαχία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο ανέδειξε, όπως αναμενόταν, ένα κακό κυβερνητικό σχήμα. Οι καλές εξαιρέσεις είναι ελάχιστες. Ο κανόνας είναι ότι τα υπουργεία μοιράστηκαν με τη γνωστή παλαιοκομματική συνταγή. Από πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας μέχρι γνωστούς ανεπαρκείς κομματικούς υπαλλήλους», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.

Παράλληλα, σχολιάζει αρνητικά την επιλογή Κωνσταντοπούλου για την προεδρία της Βουλής, λέγοντας πως «θα περίμενε κανείς από ένα κόμμα που ήταν 2,5 χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση και ζητούσε επιτακτικά εδώ και τώρα εκλογές, να είχε προετοιμαστεί καλύτερα για αυτή την ιστορική του ευκαιρία», και προσθέτοντας συγκεκριμένα για την επιλογή της κ. Κωνσταντοπούλου ότι «έκπληξη προκαλεί και το πρόσωπο που προτείνεται για την Προεδρία της Βουλής. Αντί να επιλεγεί ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει, επιλέχθηκε η μόνιμη πρωταγωνίστρια των κοινοβουλευτικών καυγάδων».


Σχόλια