Πράγματα που σε κάνουν να βαριέσαι στο κρεβάτι

Πράγματα που σε κάνουν να βαριέσαι στο κρεβάτι

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που θα μπορούσαν να κάνουν μια γυναίκα να βαρεθεί το σεξ με το σύντροφό της. Πιο κάτω θα μπορέσεις να διαβάσεις 4 λόγους που συμβαίνει αυτό, αλλά και πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις και εσύ με τον τρόπο σου.

Το να ζητάει την άδειά σου

 

Αν είσαι με έναν άνδρα για αρκετό καιρό ώστε να μπορεί να σου «μιλάει» τη γλώσσα του σώματος και να καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου, τότε ξέρεις ότι τίποτα δεν χαλάει την ερωτική διάθεσή σου τόσο όσο μια επίσημη πρόταση για να… προχωρήσεις. Δεν χρειάζεται αυτή η τυπικότητα για να καταλάβει ότι έχεις διάθεση για περισσότερα. Ένας καλός εραστής ξέρει πώς να μεταδώσει τη σκέψη του με ένα έντονο βλέμμα ή ένα έξυπνο άγγιγμα. Με το να ζητήσεις την άδειά σου, διώχνει το πάθος.

 

Το να είναι προβλέψιμος

Αν είσαι μαζί του για καιρό, μπορεί να έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Ένας από τους λόγους που στην αρχή της σχέσης σου υπήρχε τόσο πάθος, είναι επειδή δεν ήξερες τι σε περιμένει. Αν θέλει να διατηρήσει αυτό το διάστημα σε μια μακροχρόνια σχέση, πρέπει να κρατήσει τη σεξουαλική σου ζωή «φρέσκια». Να  μην φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα που θα απολαύσετε και οι δύο. Να μην αφήσεις τη σχέση να φτάσει στο σημείο θα ξέρει ακριβώς την επόμενή σου κίνηση.

 

Το να το κάνεις πάντα στον ίδιο χώρο

Αντιλαμβάνεσαι ότι η σεξουαλική σου ζωή θα καταντήσει πολύ βαρετή αν συμβαίνει αυτό. Αν έχεις απομνημονεύσει τις χαραμάδες στο ταβάνι του υπνοδωματίου, κάτι δεν πάει καλά. Λύσε αυτό το ζήτημα μεταφέροντας το σεξουαλικό σου παιχνίδι σε άλλα δωμάτια και χώρους του σπιτιού: στο ντους, στο τραπέζι της κουζίνας, στο αυτοκίνητο κ.λπ. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και πρόσεξε να μην σε πάρει κανένα μάτι.

 

Να κάνει δυνατούς ήχους

Το να κάνει ο σύντροφός σου δυνατούς ήχους ή να επαναλαμβάνει τις ίδιες λέξεις κατά τη διάρκεια του σεξ, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κουραστικό για εσένα. Από την άλλη, είναι εξίσου κουραστικό το να μην κάνει κανένα ήχο απολύτως.Σχόλια