«Πράσινος» μέχρι το 2018 κι επίσημα ο Μπεργκ

«Πράσινος» μέχρι το 2018 κι επίσημα ο Μπεργκ

Για λογαριασμό του Παναθηναϊκού θα παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες μέχρι το 2018 ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το 2017.

Οι «πράσινοι» και ο Σουηδός στράικερ είχαν δώσει τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο και απλά σήμερα, μετά και την άφιξη του μάνατζερ του επιθετικού του «τριφυλλιού» στην Αθήνα, «έπεσαν» οι σχετικές υπογραφές.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Μπεργκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτήν την εξέλιξη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο.

Όλοι στο Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».Σχόλια