Πρόεδρος Συλλόγου Παραολυμπιονικών: Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Βερναρδάκη (ηχητικό)

Πρόεδρος Συλλόγου Παραολυμπιονικών: Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Βερναρδάκη (ηχητικό)

Να κινηθεί νομικά εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χριστόφορου Βερναρδάκη, αποφάσισε ο Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, κ. Σίμος Παλτσανιτίδης, μετά από την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον υπουργό.

Ο κ. Παλτσανιτίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και στον Πέτρο Κουσουλό, σημείωσε ότι ο κ. Βερναρδάκης «θα έπρεπε να έχει λίγο μεγαλύτερη εγκράτεια αναφερόμενος σε έναν πολίτη», προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής ο υπουργός δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, ούτε έχει ζητήσει συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον του.

«Δε θα μείνει έτσι το όλο θέμα, άσχετα αν είναι υπουργός», τόνισε ο κ. Παλτσανιτίδης, και πρόσθεσε: «αποφάσισα μετά από συνάντηση με τους δικηγόρους μου να κινηθώ νομικά εναντίον του κ. Βερναρδάκη, για όσα εκείνος ισχυρίζεται για το πρόσωπό μου».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Παλτσανιτίδη στον Πέτρο Κουσουλό:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες ο κ. Βερναρδάκης αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα άρθρο με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος», κάτω από το οποίο σχολίασε ο κ. Παλτσανιτίδης.

Ωστόσο, το επικριτικό σχόλιο του Πρόεδρου του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών όπως φαίνεται δεν άρεσε στον κ. Βερναρδάκη, ο οποίος αντέδρασε έντονα, και έσπευσε να του απαντήσει χαρακτηρίζοντάς τον «φασιστάκι της πλάκας» αλλά και «ρατσιστοειδή τύπο».

Διαβάστε επίσης: Εκτός εαυτού ο Χριστόφορος Βερναρδάκης
Σχόλια