Προφυλάκιση για το μέντιουμ των επωνύμων

Προφυλάκιση για το μέντιουμ των επωνύμων

Η 44χρονη ως βασική κατηγορουμένη στην υπόθεση εξαπάτησης πελατών της μέσω μελλοντολογικών προβλέψεων, οδηγείται στην φυλακή μετά την απολογία της.

Επίσης και οι τέσσερις συνεργάτιδες της οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας,  για τις οποίες ανακρίτρια και εισαγγελέας, έκριναν, ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθερες μετά τη λογοδοσία τους για την υπόθεση.

Στις τρεις από αυτές επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα, ενώ για την τέταρτη κρίθηκε, ότι δεν χρειάζεται κανένας όρος.

Μάλιστα οι κατηγορούμενες της, παρέδωσαν στην ανακρίτρια υπομνήματα, στα οποία αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους μετά από καταγγελία γυναικών, ότι εξαπατήθηκαν, δίνοντας στο μέντιουμ πολλές χιλιάδες ευρώ.

Άρνηση φέρει η 44χρονη για τα ποσά που ανέφεραν οι καταγγέλλουσες πως της έδωσαν, προσδιορίζοντας το σύνολο των χρημάτων που έλαβε σχεδόν στο μισό από το καταγγελλόμενο: «Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν, ποτέ. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσες και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια», δήλωσε.

Το μέντιουμ αναφέρει,  ότι οι καταγγέλλουσες πελάτισσές της «ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μία από τις καταγγέλλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της».

 Σχόλια