Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στην Καβάλα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στην Καβάλα

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 37χρονος από την Καβάλα που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης, και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Σημειώνεται ότι λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας του κατηγορουμένου, με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν συμμετοχής του ανωτέρω σε ανάλογες βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

xaitidis-viastis

Πρόκειται για τον Χαϊτίδη Βασίλειο του Γεωργίου και της Δομινίκης, που γεννήθηκε 3-11-1978 στη Γερμανία, και είναι κάτοικος Καβάλας.

Ο 37χρονος συνελήφθη στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 καθώς, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, στις 15 Ιουλίου είχε προσεγγίσει μια 12χρονη κοπέλα σε οργανωμένη παραλία και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Εκείνη την ημέρα ο δράστης επιχείρησε να προβεί σε ακόλαστη πράξη, δημόσια, σε παραλιακή περιοχή μπροστά σε κοπέλες, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις κοπέλες, οι οποίες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης, σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές διασταύρωσαν γενετικό υλικό που πήραν από το δράστη με αυτό που είχαν πάρει παλιότερα από το μαγιό της ανήλικης κοπέλας, γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες τους ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.Σχόλια