Προφυλακίστηκε ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου – Παραδέχθηκε τις επιθέσεις και ζήτησε συγγνώμη

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου – Παραδέχθηκε τις επιθέσεις και ζήτησε συγγνώμη

Την προφυλάκιση του 30χρονου «δράκου του Αμαρουσίου»  για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοκατοχής αποφάσισε ο  27ος τακτικός ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια δεν θέλησε να πει οτιδήποτε για τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του 30χρόνου  ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, μάλιστα το αίτημα έγινε δεκτό από τις αρχές για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 30χρονος παραδέχθηκε τις επιθέσεις στις γυναίκες για τις οποίες κατηγορείται, ωστόσο σημείωσε ότι δεν αποπειράθηκε βιασμό και παράλληλα σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του,Δημήτρη Ράπτη τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του ζήτησαν συγγνώμη από τις κοπέλες.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στον ανακριτή  :»Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» και επικαλέστηκε μία πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε ότι διατηρούσε δεσμό επί 2,5 χρόνια με μία Ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε στον ανακριτή, του «απέσπασε 15χιλιάδες ευρώ, τους κόπους μιας ζωής» .

Ο «δράκος» κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας

Ο κ. Ράπτης ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια να συνδεθεί ο 30χρονος εντολέας του με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, κάτι που δεν αποδεικνύεται, όπως είπε, από κανένα στοιχείο. «Ο «δράκος» κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας» τόνισε με αφορμή το γεγονός ότι ο δολοφόνος της άτυχης 69χρονης κυκλοφορεί ελεύθερος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=148&v=FcscpFt5yts

Πηγή Βίντεο: Protothema

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή και πάλι ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου

 Σχόλια