Προφυλακίστηκε ο 47χρονος αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μετά την απολογία του ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο παιδοκτόνος επέστρεψε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το σε ποιες φυλακές θα κρατηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος κατά την 20λεπτή απολογία του, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ζήτησε να υποβληθεί και σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα για το οποίο θα αποφασίσει ο ανακριτής.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει γίνει γνωστό, ο 47χρονος κρατούσε συχνά το παιδί του επειδή η σύζυγός του δούλευε έως αργά ενώ το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα βρέφος, το έπαιρνε στο σπίτι της η πεθερά του.

Ο λόγος που φαίνεται πως οδήγησε τον 47χρονο στην απίστευτης βιαιότητας πράξη του ήταν ότι το κοριτσάκι του έκανε φασαρία και τον ενοχλούσε…Σχόλια