Προφυλακίστηκε ο 49χρονος παιδόφιλος ναυαγοσώστης

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος παιδόφιλος ναυαγοσώστης

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 49χρονος παιδόφιλος ναυαγοσώστης Ιωάννης Δούρος, που κινηματογραφούσε παιδιά στις παραλίες της Αττικής με κάμερα που είχε προσαρμοσμένη στα κυάλια του. Στην κατοχή του βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας, με φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων.

Ο 49χρονος παραδέχτηκε κατά την απολογία του που διήρκησε μία ώρα την κατοχή του πορνογραφικού υλικού για ιδία χρήση, ισχυρίστηκε όμως ότι ουδέποτε έχει αγγίξει παιδιά και πως είναι σεξουαλικά ανίκανος. Μάλιστα υποστήριξε και ότι οι σκηνές από τη βιντεοκάμερά του είναι «κατεβασμένες» από το διαδίκτυο.

«Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργία που προκλήθηκε το 2007 μετά από επέμβαση προστατεκτομής στην οποία υποβλήθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο 49χρονος, και πρόσθεσε: «Ζήτω συγγνώμη, το πάθος δημιουργήθηκε μετά την ανικανότητα μου και την αδυναμία μου να συνευρεθώ με γυναίκα».

Μετά την απολογία του ο 49χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος συνελήφθη το Σάββατο αφότου στο σακίδιο του (που βρέθηκε στην πλαζ της Βουλιαγμένης) βρέθηκαν μια κάμερα χειρός κι ένα ζευγάρι κυάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, με την οποία είχε καταγράψει 11 φωτογραφίες παιδιών.Σχόλια