Πρώην υπουργός υπέγραψε από τους πρώτους την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη (φωτό)

Πρώην υπουργός υπέγραψε από τους πρώτους την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη (φωτό)

Υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τάσσεται ο πρώην υπουργός και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

eks

Μάλιστα με ανάρτησή του στο facebook, αιτιολογεί αυτή του την απόφαση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Η εκλογή Προέδρου, δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μία διαδικασία ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών και προσβολής της ιστορίας του κόμματος».

1

Ακόμη προσθέτει πως «ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εγγυάται την ενότητα, τη σύνθεση και την πολιτική συνοχή. Το απέδειξε ήδη με την πορεία του και την αίσθηση ευθύνης την οποία διαθέτει απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη μας».

Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική ανάρτηση του κ. Λυκουρέντζου:

«Οι πολιτικές περιστάσεις απαιτούν η Νέα Δημοκρατία, να περάσει σε μία νέα περίοδο προσαρμογής στο φιλελεύθερο πνεύμα, πολιτικής και οργάνωσης των κομμάτων της δημοκρατικής Δύσης.
Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον, με πρόταση και έργο.
Η εκλογή Προέδρου, δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μία διαδικασία ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών και προσβολής της ιστορίας του κόμματος.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εγγυάται την ενότητα, τη σύνθεση και την πολιτική συνοχή. Το απέδειξε ήδη με την πορεία του και την αίσθηση ευθύνης την οποία διαθέτει απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη μας.
Η Νέα Δημοκρατία, χρειάζεται ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο Νέο Ξεκίνημα,
με ενότητα, ομοψυχία όραμα και σκληρή δουλειά…Ενωμένοι θα το επιτύχουμε!».Σχόλια