Προκλητικός ο βούλγαρος πρωθυπουργός…

Προκλητικός ο βούλγαρος πρωθυπουργός…

«Η Βουλγαρία απέδειξε την ικανότητά της να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ως χώρα από την ζώνη Σένγκεν», σχολίασε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπ. Μπορίσοφ

Πριν λίγες πάλι μέρες  είχε απασχολήσει εκ νέου τη δημοσιότητα, καθώς εξέφρασε την πρόθεσή του να «δανείσει» στην Ελλάδα τις δυνάμεις ασφαλείας της Βουλγαρίας για την αντιμετώπιση των διακινητών των προσφύγων..

Ο Μπορίσοφ σήμερα, στην κρίσιμη Σύνοδο των ηγετών, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα χλευαστικό μήνυμα σχετικά με την προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

«Η Βουλγαρία απέδειξε την ικανότητά της να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ως χώρα από την ζώνη Σένγκεν», ανέφερε στη ανάρτησή του, την οποία φρόντισε να συνοδεύσει από ενσταντανέ από την οικογενειακή φωτογράφηση.

Ενδεικτικό, μάλιστα, είναι ότι ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επέλεξε να «ανεβάσει» εικόνες στις οποίες φαίνεται να προηγείται του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σύμφωνα με το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κομισιόν, δυσκολεύτηκε να βρει τη θέση του στο «κάδρο».Σχόλια