Προσφορά απινιδωτή στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Προσφορά απινιδωτή στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Σε μία εξαιρετική κίνηση κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας προέβησαν –εκπροσωπώντας τους συλλόγους τους- ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννης Γκόβας και Δώρος Κλεοβούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, Μιχάλης Μηνούδης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Γρηγοριάδης.
Συγκεκριμένα, παρέδωσαν έναν απινιδωτή στον πρόεδρο κ. Στέφανο Φούσα και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Ο απινιδωτής αποκτήθηκε με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του αγώνα Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 & 8 χιλιομέτρων “CARDIORUN”, που συνδιοργάνωσαν πέρσι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων για τη σημαντική προσφορά του απινιδωτή, δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία που ξεκίνησε με τους Ολυμπιονίκες, τους γυμναστές και τα γυμναστήρια τον προηγούμενο χρόνο, θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα και ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα υποστηρίζει πολλαπλά και πολύπλευρα πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην ανάδειξη του Μαζικού Αθλητισμού.
Ο απινιδωτής θα αποσταλεί, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε μια ακριτική περιοχή της χώρας μας.

Πηγή : isotimos.com

Σχόλια