Πρόσκληση Θεοχαρόπουλου σε Θεοδωράκη για συνεργασία

Πρόσκληση Θεοχαρόπουλου σε Θεοδωράκη για συνεργασία

Την ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι, επανέλαβε σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σε συνέντευξη του στον οικονομικό σταθμό «SBC», ο κ. Θεοχαρόπουλος, κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη σε συμπόρευση. «Ελάτε να πάμε όλοι μαζί, να ενωθούμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, να ενωθούμε, να ανανεωθούμε για να γίνει η μεγάλη παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος», τόνισε, σημειώνοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Όπως είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, «πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, το καλοκαίρι είχαμε μια συζήτηση που κατέληξε σε μια πολιτική συμφωνία, στο πόρισμα της επιτροπής διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Εκεί συμφωνήσαμε ότι αν προχωρήσουμε, θα γίνει και συνέδριο και εκλογή ηγεσίας από την βάση. Αφού υπήρχε συμφωνία σε αυτά, δεν υπάρχει λόγος να μην συμμετέχει κάποιος». «Είναι η ώρα των πράξεων και των δεσμεύσεων», τόνισε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε την σταθερή θέση του «ότι απαιτείται κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμενων με άλλον πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής».

Διαβαστε επίσης:

Κεντροαριστερά: Χαμόγελα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη – Αναβρασμός στο Ποτάμι, αναζητούν ταυτότητα στην «Ώρα Αποφάσεων»

Σχόλια