Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας  στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Πανόρμου και Σούτσου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Πανόρμου και Σούτσου

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τις οδούς Πανόρμου και Σούτσου, στον Δήμο Αθηναίων, προγραμματίστηκε από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου, λόγω εργασιών εγκατάστασης υπόγειου ηλεκτρικού δικτύου.

Πιο αναλυτικά:

*Στην οδό Σούτσου, στο τμήμα της από την οδό Τσόχα έως τη Λ. Αλεξάνδρας, σε μέγιστο πλάτος 3μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, καθ’ όλο το 24ωρο.

Θα ισχύσει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σούτσου, στο τμήμα της από την οδό Τσόχα έως τη Λ. Αλεξάνδρας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου από 08.00 έως 20.00.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής: Σούτσου-δεξιά Αν. Τσόχα-αριστερά Λ. Βασ. Σοφίας-δεξιά Λ. Μεσογείων-αριστερά Φειδιππίδου-Λ. Αλεξάνδρας.

*Στην οδό Πανόρμου, στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την πλατεία Αγ. Δημητρίου, σε μέγιστο πλάτος 3μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, στο ρεύμα προς Λ. Κηφισίας, καθ’ όλο το 24ωρο.

Στην αριστερή λωρίδα της οδού Πανόρμου, στο τμήμα 70μ. πριν τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας και μέχρι αυτή, στο ρεύμα προς Λ. Αλεξάνδρας, καθ’ όλο το 24ωρο.

*Στη Λ. Αλεξάνδρας: 
-Στο ύψος της με τις συμβολές των οδών Πανόρμου, Σούτσου και Βουρνάζου, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μόνο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00.
-Εναλλάξ στην αριστερή και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μέγιστο μήκος 100μ. πριν τη συμβολή της με τη οδό Πανόρμου, στο ρεύμα προς Πατησίων, μόνο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00.
-Εναλλάξ στην αριστερή και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μέγιστο μήκος 100μ. πριν τη συμβολή της με τη οδό Βουρνάζου, στο ρεύμα προς Λ. Κηφισίας, μόνο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00.

Κατά τις διακοπές αυτές η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:
-Από Πανόρμου προς κόμβο Αμπελοκήπων / Κολωνάκι:
Πανόρμου-δεξιά Λ. Αλεξάνδρας-αριστερά Κυρ. Λουκάρεως-αριστερά Αρματωλών και Κλεφτών-αριστερά Κόνιαρη (για Λ. Αλεξάνδρας, ρεύμα προς Λ. Κηφισίας) ή συνέχεια Αν. Τσόχα-δεξιά Π. Κυριακού (για Κολωνάκι).
-Από Λ. Αλεξάνδρας προς Κολωνάκι:
Λ. Αλεξάνδρας-δεξιά Π. Κυριακού-Κολωνάκι.
-Από Σούτσου προς Πεδίον του Άρεως / Πανόρμου:
Δεξιά Αν. Τσόχα-αριστερά Λ. Β. Σοφίας-δεξιά Λ. Μεσογείων-αριστερά Φειδιππίδου-Λ. Αλεξάνδρας.

Επίσης στη Λ.Αλεξάνδρας, διακοπές θα ισχύσουν: 
-Στην αριστερή λωρίδα στο τμήμα της 50μ. μετά την οδό Παναθηναϊκού έως την οδό Βουρνάζου, σε μέγιστο μήκος 60μ. ανά θέση, καθ’ όλο το 24ωρο. Μετά το πέρας των εργασιών, η κατάληψη της αριστερής λωρίδας θα περιορίζεται σε μέγιστο πλάτος 1,5μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος.
-Στην αριστερή λωρίδα στο τμήμα της 70μ. πριν την οδό Δημητσάνας και μέχρι αυτή, κατά τις ώρες 00.01-06.00.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 Σχόλια