Προτάσεις για να κάνεις καλύτερο σεξ

Προτάσεις για να κάνεις καλύτερο σεξ

Έχεις βρει το ιδανικό ταίρι για σχέση. Είναι ευγενικός, γλυκός , υπομονετικός, αλλά στο κομμάτι του σεξ δεν είναι ικανοποιητικός. Ίσως να μην έχετε βρει την κατάλληλη επικοινωνία ακόμα. Εμείς σου έχουμε τη λύση. Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να πεις στο σύντροφό σου για να κάνετε καλύτερο σεξ.

 

Μην περιμένεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους, ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι το πάθος να σας συνεπάρει και τους δύο ως δια μαγείας για να κάνετε σεξ όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σου ή όπως τότε που είχατε πάει ταξίδι στο …Παρίσι.

Για να κάνεις καλύτερο σεξ πρέπει να βρεις τους σωστούς ρυθμούς μέσα στην καθημερινότητά σου ακόμα κι όταν γυρίζεις κουρασμένη από τη δουλειά ή εκείνος έχει βυθιστεί σε κάποια αρνητική σκέψη. Το κλειδί για να απελευθερώσεις όλη τη θετική ενέργεια που απαιτεί ένα καλό σεξ είναι να σε μάθει και να τον μάθεις καλύτερα έτσι ώστε όλες οι κινήσεις που κάνεις πάνω στο κρεβάτι να γίνονται αυθόρμητα αλλά βάση καλής προετοιμασίας ακριβώς όπως σε μια καλή χορογραφία.

Τρεις ερωτήσεις είναι αρκετές για να ξεκινήσεις μια ουσιαστική και παιχνιδιάρικη συζήτηση που θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή:

 

  1.  Ποια σημεία στο σώμα σου θέλεις να αγγίζω;
  2.  Υπάρχει κάποιο σημείο που σε ερεθίζει περισσότερο στα προκαταρκτικά;
  3.  Τι μπορώ να κάνω για να αισθανθείς πιο σέξι και περισσότερη αγάπη;

Αφού συζητήσετε για τα πρακτικά αυτά θέματα πάνω στο σεξ, στις προτιμήσεις σας και στις φαντασιώσεις σας, μπορείς να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να τον ρωτήσεις για πιο προχωρημένα πράγματα:

 

1.   Τι ήθελες πάντα να δοκιμάσεις μαζί μου αλλά δεν το έχεις κάνει;
2.   Σου αρέσει να έχεις εσύ τον έλεγχο ή το αντίθετο;
3.   Είναι κάτι που σου αρέσει πολύ αλλά έχεις καιρό να το κάνεις;
4.   Υπάρχει κάποια σκηνή από ταινία που σε ερεθίζει;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα που θα του θέσεις θα δεις πως σιγά –σιγά θα σε κάνουν να ανοιχτείς κι εσύ μαζί του, να αφήσεις πίσω σου όλα τα ταμπού και να συζητήσεις ουσιαστικά για το πώς μπορείς να καλυτερεύσεις την ερωτική σου ζωή!

 

 

 


Σχόλια