Η πρώτη συνεδρίαση του Κινήματος Αλλαγής

Η πρώτη συνεδρίαση του Κινήματος Αλλαγής

Εγινε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Κινήματος Αλλαγής, συνεδρίαση δηλαδή των στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμίου, με την παρουσία μεγάλων ονομάτων του χώρου.

Πέρα από τους βουλευτές των δύο κομμάτων, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσαν και όλους όσοι ήταν υποψήφιοι για την ηγεσία του «Κινήματος Αλλαγής», τους Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Καμίνη, Γιάννη Ραγκούση, Κωνσταντίνο Γάτσιο, Δημήτρη Τζιώτη και Απόστολο Πόντα.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσε ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαδικασιών, Νίκος Αλιβιζάτος καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Η παράταξή μας, το Κίνημα Αλλαγής, κοιτάζει ψηλά, κοιτάζει μπροστά. Σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την Ελλάδα και τους Ελληνες και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Εχουμε τις ρίζες μας, τις αρχές και τις αξίες μας, στη διαχρονική προσφορά στους πολίτες και στον τόπο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλων των δυνάμεων που συντάσσονται σε αυτή την νέα συναρπαστική προσπάθεια», είπε στην ομιλία της η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να εξαπατήσει ξανά τον ελληνικό λαό. Ασκησε δριμεία κριτική για το θέμα των πλειστηριασμών και δεσμεύτηκε πως άμεσα θα υπάρξει νομοθετική πρόταση για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως «ο τόπος έχει ανάγκη από ένα Κίνημα Αλλαγής. Δεν έχει ανάγκη από ένα νέο κόμμα συμβιβασμών» και συμπλήρωσε ότι η σύγκρουση με την κυβέρνηση και τη ΝΔ πρέπει να γίνει πάνω στα πραγματικά προβλήματα της χώρας. «Δεν θα αντιγράψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να νικήσουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», τόνισε.

 
Σχόλια