Πρώτο δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη αύριο με τις συζύγους τους

Πρώτο δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη αύριο με τις συζύγους τους

Πρώτο κοινό δείπνο για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά συζύγων θα δώσουν αύριο  στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του  γ.γ. του ΟΗΕ.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι δυο άντρες θα γευματίσουν μαζί . Το γεύμα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης, αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Μπαν Κι Μουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 20:15.

Στο δείπνο, εκτός από τον γ.γ. του ΟΗΕ, τον κ. Παυλόπουλο και τη σύζυγό του, θα παρακαθίσουν ακόμη, όπως προαναφέρθηκε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επίσης με τη σύζυγό του και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Το πρόγραμμα του Μπαν Κι Μουν το Σάββατο περιλαμβάνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09:30. Το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, ενώ ακολούθως ο γ.γ. του ΟΗΕ θα μεταβεί στη Λέσβο για ολιγόωρη επίσκεψη, συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Μπαν Κι Μουν, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και θα επισκεφθεί προσφυγικές δομές.
Διαβάστε επίσης:

Το σχέδιο για τη «δίκαιη ανάπτυξη» παρουσιάζει απόψε ο Αλ. ΤσίπραςΣχόλια