Πρωτοφανές: Ο Καμμένος κάνει ΕΔΕ για offshore που υπάρχει

Πρωτοφανές: Ο Καμμένος κάνει ΕΔΕ για offshore που υπάρχει

Για πραγματικούς ηλιθίους ψάχνουν τα στελέχη του πολιτικού συστήματος ρίχνοντας για ακόμη μια φορά στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος των ΑΝΕΛΛ και πρώην υπουργός με την υπογραφή Τσίπρα, ο Παύλος Χαικάλης, βγήκε από την κρυψώνα του και παραδέχτηκε ότι είναι κάτοχος της ορφανής κυπριακής offshore την οποία ουδέποτε εμφάνισε και δήλωσε ως όφειλε στο Πόθεν Έσχες. Εδώ και 40 ημέρες βέβαια έκανε την πάπια προσπαθώντας να «δροσίσει την πατάτα».

Αφού λοιπόν αναγκάζεται να παραδεχθεί την ύπαρξη της offshore και την κατοχή της και κινδυνεύει να κατηγορηθεί με κακούργημα, ο Πάνος Καμμένος τον φωνάζει λέει προκειμένου να εξετάσει τα στοιχεία και να σκεφτεί εάν τον κατεβάσει η όχι στα ψηφοδέλτια!

Ποια στοιχεία όταν ενα και ενα κάνουν δυο; Ένας πρώην υπουργός εμφανίζεται με αδήλωτη εταιρία! Μια εταιρία η οποία ουδέποτε δηλώθηκε και περιέργως δεν εντοπίστηκε από την αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος αλλά από βουλευτές της Αντιπολίτευσης!

Συνέντευξη τύπου στις 4

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για όσα του προσάπτουν. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 4.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε με τον βουλευτή του και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία τους ισχυρισμούς του, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.Σχόλια