Ψωμόπουλος – Αντωνίου : Καυτό διήμερο σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης

Ψωμόπουλος – Αντωνίου : Καυτό διήμερο σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης

Καυτό διήμερο σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης πέρασε ο Χρήστος Ψωμόπουλος με την Ρία Αντωνίου. Ο φωτογραφικός φακός του ereportaz απαθανάτισε τον επιχειρηματία και την καλλονή να αποχωρούν το μεσημέρι της Δευτέρας από γνωστή ξενοδοχειακή εγκατάσταση των νοτίων προαστίων. Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν Ψωμόπουλος και Αντωνίου εξήλθαν του δωματίου που τους φιλοξένησε επί 48 ώρες. Είχαν προηγηθεί στιγμές πάθους που δείχνουν να αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και την δικαστική επίθεση που εξαπέλυσε το μοντέλο στον επιχειρηματία.

Είχε προηγηθεί, η νυχτερινή έξοδος το βράδυ του Σαββάτου στο Αθηνών Αρένα όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. Όπως μάλιστα προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό το οποίο βρίσκεται στην διάθεσή μας η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίζεται το μεσημερί της Δευτέρας με τα ίδια ρούχα με εκείνα του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει ότι πέρασε δυο ημέρες μαζί με το πρόσωπο το οποίο πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλλει για βιασμό!

Αν μη τι άλλο η νέα κοινή εμφάνιση αλλά και το γεγονός ότι το ζεύγος πέρασε μαζί 48 ώρες όντας κλεισμένο σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων δικαιώνουν εκείνους που από την πρώτη στιγμή ήταν επιφυλακτικοί σε ότι αφορά την σοβαρότητα της καταγγελίας για βιασμό της Ρίας Αντωνίου από τον Χρήστο Ψωμόπουλο που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Όπως είχε αποκαλύψει το ereportaz οι σοβαρές καταγγελίες δεν επιβεβαιώνονταν από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη με μια ημέρα καθυστέρηση η Αντωνίου. Μάλιστα σε εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ αναφερόταν ότι ο επιχειρηματίες έβλεπε πίσω από την καταγγελία της Αντωνίου δυο άλλους επιχειρηματίες οι οποίοι φέρονται να έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της να καταφύγει στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Αυτό το οποίο μένει να δούμε είναι κατά πόσο η Ρία Αντωνίου θα επιμείνει στις καταγγελίες πέρι δήθεν βιασμού ή θα ανακαλέσει αυτά τα οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες : 


Σχόλια