Πτήση για Ηράκλειο: Έδιωξαν μελαψό άνδρα που θεώρησαν ότι είχε τατουάζ του ISIS με στίχο από το Κοράνι

Πτήση για Ηράκλειο: Έδιωξαν μελαψό άνδρα που θεώρησαν ότι είχε τατουάζ του ISIS με στίχο από το Κοράνι

Έναν μελαψό άνδρα που ταξίδευε χθες βράδυ για το Ηράκλειο και είχε στο μπράτσο του τατουάζ με τη σημαία του ISIS και ένα στίχο από το Κοράνι, όπως τουλάχιστον είπε επίσημα, κατέβασε ο κυβερνήτης πτήσης νορβηγικής εταιρείας από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας για το Ηράκλειο! Την υπόθεση παρουσιάζει η βρετανική Daily Mail, η οποία σημειώνει ότι ο κυβερνήτης έβγαλε από την πτήση και τη σύντροφο του άνδρα, του οποίου την εθνικότητα δεν αναφέρει, ενώ η πτήση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ, καθυστέρησε για μία ώρα.

«Εγώ με αυτόν στο αεροπλάνο δεν πρόκειται να ταξιδέψω», φέρεται να είπε ο κυβερνήτης, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συνεπιβάτες αντέδρασαν στην παρουσία του, θεωρώντας ότι ο μελαψός άνδρας είχε πάνω του το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους και έναν «τρομοκρατικό στίχο» από το Κοράνι. Πάντως δεν έγινε γνωστό αν άλλοι επιβάτες ή κάποιοι από το πλήρωμα διάβασαν το στίχο, ούτε αναφέρεται με βεβαιότητα ότι ήταν η σημαία του ISIS. Πάντως στον έλεγχο δεν βρέθηκαν σε βάρος του ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σχόλια