Ραχήλ Μακρή στο twitter: Ελάτε να βρούμε ισοδύναμα για τον Μάρδα (tweets)

Ραχήλ Μακρή στο twitter: Ελάτε να βρούμε ισοδύναμα για τον Μάρδα (tweets)

Δριμεία επίθεση στον υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Μάρδα εξαπέλυσε η κα Ραχήλ Μακρή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.

Αφορμή, η αποκάλυψη του ereportaz.gr και το μείζον πολιτικό θέμα που προέκυψε από την… καλοκαιρινή σπουδή δυο πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να νομοθετήσουν για τον εαυτό τους την χορήγηση (και μάλιστα αναδρομικά) εξόδων διαμονής κατά τη διάρκεια άσκησης των υπουργικών τους καθηκόντων.

Ο λόγος για τον τότε αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και αρμόδιο για τα θέματα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Δημήτρη Μάρδα και τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο.

Η κα Μακρή, η οποία έχει αποδείξει επανειλημμένα πως σε θέμα τα ηθικής δεν κάνει πίσω, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την συγκεκριμένη αποκάλυψη…

Για τους πιο μυημένους στον χώρα των social media και συγκεκριμένα του twitter, έκανε μάλιστα και mention το όνομα του κ. Μάρδα, παρακινώντας τους followers της να βρουν… ισοδύναμα για την περίπτωση του υφυπουργού.

Να σημειωθεί πως η απάντηση των δύο ανδρών στο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί ήταν άμεση, ωστόσο δεν έπεισε αλλά προκάλεσε την κοινή γνώμη αφού η κεντρική ιδέα που έβγαινε από την ανακοίνωση μπορεί να αποτυπωθεί στις παρακάτω λέξεις: Γιατί οι βουλευτές και όχι εμείς;

Δείτε όλα τα tweets της κας Μακρή για τη συγκεκριμένη υπόθεση:

 Σχόλια