Ραχήλ Μακρή: Ταβερνιάρης ο Βούτσης – Κατέβασε από το σάιτ της Βουλής τα στοιχεία για το Δημόσιο χρέος (ηχητικό)

Ραχήλ Μακρή: Ταβερνιάρης ο Βούτσης – Κατέβασε από το σάιτ της Βουλής τα στοιχεία για το Δημόσιο χρέος (ηχητικό)

Tα πυρά της Ραχήλ Μακρή δέχτηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, Νυχτερινό Ρεπορτάζ, στον ALPHA 989.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε ταβερνιάρη τον κ. Βούτση, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από το συγκεκριμένο κλάδο, ο οποίος όπως τόνισε η ίδια «παλεύει να βγάλει τίμια το ψωμί του, καθώς είναι δύσκολο να έχεις ταβέρνα σε μια τόσο δύσκολη εποχή».

Ο λόγος που οδήγησε την κ. Μακρή στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό είναι οι διαγραφές που έκανε ο κ. Βούτσης από την αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου της Βουλής (www.hellenicparliament.gr) στα banners που παρέπεμπαν στις πρωτοβουλίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

ΣΔΟΕ: Είχαμε στείλει τα στοιχεία για το παρατραπεζικό κύκλωμα στον Στουρνάρα (ηχητικό)

Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε ό,τι σχετιζόταν με την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens αλλά και την πρωτοβουλία πολιτών για τη στήριξη της επιτροπής ελέγχου του Δημόσιου Χρέους.

Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω αναρτήσεις ήταν μόνιμες και παρέπεμπαν σε άλλες σελίδες με αναλυτικές πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες της τότε Προέδρου της Βουλής.

 

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης στο «Βραδινό ρεπορτάζ»

[mejsaudio src=»/wp-content/uploads/2015/10/voutsis_raxil.mp3″]Σχόλια