Ραγδαία εξάπλωση του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρονικού τσιγάρου ‘alter ego’

Ραγδαία εξάπλωση του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρονικού τσιγάρου ‘alter ego’

Η alter ego άνοιξε το πρώτο retail store ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη, τo 2010. Σήμερα έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, σε μία αγορά η οποία κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 25% ετησίως.

Η κορυφαία ελληνική εταιρία επεκτείνει το δίκτυό της με ραγδαίους ρυθμούς, έχοντας σήμερα 50 καταστήματα και 200 σημεία πώλησης. Το άτμισμα αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους Έλληνες ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές και διεθνείς τάσεις.

Η χαμηλή αρχική επένδυση, η γρήγορη απόσβεση, το μεγάλο περιθώριο κέρδους, η ενδελεχής εκπαίδευση, το συνεχές πολυεπίπεδο support (business, finance, operational, marketing, legal) και η πίστη στο δίκτυό της και την πρωτοπορία συνθέτουν την franchising πλατφόρμα της εταιρίας, αναδεικνύοντάς τη σε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για νέους franchisees.

Το πάθος για το άτμισμα, η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της εταιρίας, τα καινοτόμα καταστήματα, το δυναμικό product mix που διαθέτει (συσκευές στην αιχμή της τεχνολογίας, τεράστια ποικιλία πιστοποιημένων e liquids, πρωτότυπα accessories, κάρτα προνομίων, αξιόλογα services) η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα, στην ασφάλεια και το σεβασμό του καταναλωτή, γίνονται αντιληπτά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα κατάστημα της εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα καταστήματα είναι στελεχωμένα με εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό (vape experts) που  προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ένας κόσμος απόλαυσης, μοναδικά προσιτός, σας περιμένει να τον δοκιμάσετε!

Συνεργασίες

Η alter ego συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές devices ηλεκτρονικού τσιγάρου στον κόσμο, όπως Aspire, Vaporesso Joyetech, Eleaf κ.α προσφέροντας έτσι την μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα ατμισματος στην ελληνική αγορά.

Όσον αφορά στα υγρά αναπλήρωσης, έχει τα δικά της προϊόντα   όπως τις  σειρές e-liquids alter ego (color & premium) που , εκτός από TPD compliant, είναι και τα μόνα ελεγμένα από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.. Πέρα, δε, από τις της σειρές alter ego,  έχει μακρόχρονες συνεργασίες και με εταιρίες του  εξωτερικού, όπως την Halo και την Baker White. Συγκεκριμένα με την  Baker White η συνεργασία δεν αφορά μόνο την εμπορία των προϊόντων αλλά και  την συσκευασία – τυποποίηση και διανομή για όλη την Ευρώπη. Επίσης έχει συνάψει συνεργασίες και με άλλες αξιόλογες εταιρίες όπως  Eliquid France, Cosmic Fog, Liquid State, Dinner Lady κ.α.

Ποιά είναι η φιλοσοφία της alter ego στο retail concept;

Το δίκτυο καταστημάτων alterego ακολουθεί την σύγχρονη φιλοσοφία  των Retail Store , τόσο του σχεδιασμού, όσο και εξυπηρέτησης. Όλα τα καταστήματα alter ego ακολουθούν ίδια  κατασκευαστική γραμμή (modeling store) έχουν πρωτοποριακό design, καθαρά χρώματα προσεκτική εργονομία η οποία αναδεικνύει τα brands και βοηθά στην σωστή έκθεση των προϊόντων  υποστηρίζοντας πάντα  την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Επιπλέον, η εξυπηρέτηση του πελάτη, από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που μπορεί να συμβουλεύσει και καθοδηγήσει κάθε πελάτη από τον νεοεισερχόμενο έως και τον πιο έμπειρο ατμιστή, συμπληρώνουν την φιλοσοφία μας

Μην ξεχνάμε ότι το Ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν καθημερινής χρήσης, είναι δηλαδή ένα προσωπικό είδος και πρέπει να ταιριάζει στο προσωπικό στιλ του καπνιστή. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα στο κατάστημα να γνωρίσει τα προϊόντα, να ενημερωθεί και φυσικά να τα δοκιμάσει, για να κάνει την καλύτερη για τις ανάγκες του επιλογή.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία (shopping experience), σε όλους τους ατμιστές κάτι που μας διαφοροποιεί ξεκάθαρα από κάθε «άλλο» κατάστημα.

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της πρότασης franchise της alter ego;

Το 2009, η alterego ξεκίνησε το πρώτο εταιρικό κατάστημά της στο Μαρούσι Αττικής και μέχρι σήμερα έχει ένα δίκτυο 50 καταστημάτων, αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη σοβαρότητα την ανάπτυξή της μέσω franchise, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η επιτυχία κάθε καταστήματος είναι συνάρτηση της αξιοπιστίας, της σταθερής ποιότητας, του σωστού marketing και της εικόνας του προς τα έξω, δίνει την απαραίτητη έμφαση:

 • στην επιχειρηματική και εμπορική στρατηγική
 • στην υψηλή ποιότητα προϊόντων στο σωστά σχεδιασμένο product mix
 • στην πολύπλευρη επικοινωνία του brand και των προϊόντων
 • στην επιλογή κατάλληλων καταστημάτων
 • στον καινοτόμο και λειτουργικό σχεδιασμό των καταστημάτων

Με σκοπό την διασφάλιση των ανωτέρω έχει δημιουργήσει υψηλού επιπέδου υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές, που υποστηρίζουν την πλήρη καθετοποίηση των διαδικασιών λειτουργίας της και προσφέρει στους συνεργάτες της ένα πρωτοποριακό για τον κλάδο concept.

Ο αναπτυξιακός στόχος αφορά στην τοποθέτησή μας σε όλες τις εμπορικές αγορές της χώρας, με μεσοπρόθεσμο στόχο τα 300 καταστήματα alter ego σε όλη την Ελλάδα.

Ποιά είναι τα προνόμια της;

Η πρόταση franchise της alter ego ξεχωρίζει στην αγορά, καθώς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν ως μία σίγουρη και αποδοτική επιχειρηματική και επενδυτική επιλογή:

 • Κορυφαίο brand.
 • Μοναδική τεχνογνωσία.
 • Δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο με ραγδαία ανάπτυξη.
 • Προϊόντα πλήρως εναρμονισμένα τόσο με τις νέες κανονιστικές αποφάσεις τις ΕΕ περί διακίνησης των προϊόντων, όσο και με την ελληνικής νομοθεσίας, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές.
 • Υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
 • Υγρά αναπλήρωσης που παρασκευάζονται στην Ελλάδα, όπως και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.
 • Υψηλά περιθώρια κέρδους.
 • Εξαιρετικές υποδομές που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου καταστημάτων.
 • Πλήρης εκπαίδευση συνεργατών, η οποία πραγματοποιείται ένα μήνα πριν από την έναρξη λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος, σε πρότυπο εταιρικό κατάστημα.
 • Έπιπλα και λοιπό εξοπλισμό που κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, με εγγυημένο όφελος άνω του 50%.
 • Χαμηλή αρχική επένδυση.
 • Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.


Σχόλια