Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Πολύζου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Πολύζου

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, καθώς η οικογένεια του βιολογικού του πατέρα, Γιώργου Πολύζου κατέθεσε μέσω του πληρεξουσίου συνηγόρου της Θανάση Τέλιου, μήνυση κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ειδικότερα, η οικογένεια κατηγορεί τους διοικούντες για δόλια καταστροφή δημοσίων εγγράφων και παράβαση καθήκοντος δημοσίων υπαλλήλων καθώς έπειτα από έρευνα της οικογένειας στο Νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε ότι ο φάκελος με το ιστορικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου δεν ήταν επαρκής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν υπόνοιες για τις συνθήκες θανάτου του.

Ο θάνατος του Γιώργου Πολύζου:

O πατέρας του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Απριλίου του 1997. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής «Φώς στο Τούνελ», την ημέρα εκείνη ο Γιώργος Πολύζος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε κατάστημα του οικήματος στο οποίο διέμενε.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα όπου διαγνώστηκε με καρδιακό σοκ. Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση. Μάλιστα, ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια ο 42χρονος έσπευσε, έχοντας χαμηλή πίεση, στο Νοσοκομείο Κοζάνης, εκεί έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθανε.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας ή κάποιο παθολογικό – καρδιολογικό πρόβλημα. Στο νοσοκομείο δεν έγινε η απαραίτητη νεκροψία, απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου.

 Σχόλια