«Ραγίζουν» καρδιές οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους (Φωτο)

«Ραγίζουν» καρδιές οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους (Φωτο)

Πόνος, θλίψη και δάκρυα, είναι τρία από τα βασικά στοιχεία που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο Διεθνή Αερολιμένα της Ρωσίας στην Αγ. Πετρούπολη.

Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν, 63 άνδρες, 138 γυναίκες και 17 παιδιά. Αν και στην αρχή οι αρμόδιοι έκριναν ως πιθανό σενάριο όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους να έχουν χάσει την ζωή τους λόγω της συντριβής, πάραυτα τα σωστικά συνεργεία κάνουν λόγο για φωνές που ακούγονται μέσα από τα συντρίμμια.

Τραγικές φιγούρες, οι οικογένειες των θυμάτων που περιμένουν καρτερικά το άκουσμα οποιασδήποτε είδησης που αφορά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.Σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, που επικαλούνται το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου, ο πρόεδρος Πούτιν έδωσε εντολή στα υπουργεία Υγείας και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών να παράσχουν άμεση βοήθεια στους συγγενείς των θυμάτων.

Από την μεριά του ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε τον υπουργό Μεταφορών να μεταβεί στο Κάιρο για να οργανώσει την επιχείρηση παροχής βοήθειας στα θύματα και τους οικείους τους. Σε απόγνωση οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου Αirbus - ΦΩΤΟ

Συντριβή αεροσκάφους ρωσικών αερογραμμών στην Αίγυπτο -Με 224 επιβαίνοντες [εικόνες]

 Σχόλια