Ραϊόλα: Ούτε με 100 εκατ. στη Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά

Ραϊόλα: Ούτε με 100 εκατ. στη Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά

Πριν από ένα μήνα περίπου ο Πολ Πογκμπά με δηλώσεις του είχε αφήσει να εννοηθεί πως η προοπτική να αγωνιστεί για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα δεν τον άφηνε καθόλου αδιάφορο, ωστόσο οι δηλώσεις του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα περιπλέκουν το σκηνικό.

«Στην Μπαρτσελόνα; Για να είμαι ειλικρινής, όχι! Ήδη μιλήσαμε παλιότερα μαζί τους και διαπιστώσαμε πως ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσουν να τον αποκτήσουν», ξεκαθάρισε ο ατζέντης του Γάλλου Μέσου μιλώντας σε ιταλικό ραδιοσταθμό.

inner

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή ήταν αστρονομικά, αλλά το «deal» δεν προχώρησε εξαιτίας της επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και της Γιουβέντους.

«Το καλοκαίρι υπήρξαν τρεις πολύ μεγάλες προτάσεις από ισάριθμες σπουδαίες ομάδες. Μάλιστα, η προσφορά ήταν της τάξης των 85 εκατ. ευρώ που μαζί με κάποιες ρήτρες θα έφταναν στα 100 εκατομμύρια, όμως ο Πογκμπά δεν ήταν έτοιμος να φύγει αλλά και ο σύλλογος ήθελε να τον κρατήσει για ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον», πρόσθεσε ο ΡαϊόλαΣχόλια