Ρέντσι: Η Ευρώπης έχει τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες μοιάζουν να έχουν χαθεί

Ρέντσι: Η Ευρώπης έχει τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες μοιάζουν να έχουν χαθεί

Δυο φωτογραφίες, η μία του μωρού που γεννήθηκε στην Ειδομένη, και η άλλη της επιστημονικής διαστημικής αποστολής Exomars, η οποία ξεκίνησε σήμερα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter και στην ιστοσελίδα του ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι.

Κάτω από τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ιταλός πρωθυπουργός γράφει ότι «είναι η ταυτότητα της σημερινής Ευρώπης».

Στη ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, μεταξύ των άλλων, ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός αναφέρει: «Η Ευρώπη που ξεκινά το ταξίδι της προς τον Άρη δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε τα όσα συμβαίνουν, κάθε ημέρα, σε διάφορα σημεία της ηπείρου, από το Καλέ στη Γαλλία, μέχρι την Ειδομένη στην Ελλάδα».

tweet

Ο κ. Ρέντσι προσθέτει πως «αυτή η φωτογραφία αποτελεί σήμερα, την ταυτότητα της Ευρώπης. Μιας ηπείρου με τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες μοιάζουν να έχουν χαθεί, τώρα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την κρίση των προσφύγων».

Για τον λόγο αυτό, ο Ιταλός πρωθυπουργός εξηγεί ότι η χώρα του εργάζεται υπέρ μιας Ευρώπης, η οποία να επικεντρώνεται στις ανθρώπινες αξίες, και όχι μόνο στις οικονομικές παραμέτρους, η οποία να ασχολείται με την εργασία, και όχι μόνο με την χρηματιστική πραγματικότητα, και να μοιράζεται το ίδιο ιδεώδες, και όχι μόνον το ίδιο νόμισμα.Σχόλια