Ρεπόρτερ της RAI περνάει παράνομα στα Σκόπια χωρίς να τον καταλάβει κανείς – ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπόρτερ της RAI περνάει παράνομα στα Σκόπια χωρίς να τον καταλάβει κανείς – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ένας δημοσιογράφος να μπαίνει περνά παράνομα στα Σκόπια, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για ρεπόρτερ της Ιταλικής τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα της RΑΙ . Η ομάδα  κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και ξεκινάει την πορεία της μέσα από τα χωράφια. Με τη βοήθεια ενός χάρτη σε κινητό ακολουθούν ένα μονοπάτι που οδηγεί στα σύνορα. Ξαφνικά η πορεία τους ανακόπτεται από ένα ρέμα, το οποίο δεν βρισκόταν στον χάρτη, αλλά είχε δημιουργηθεί εξαιτίας των πρόσφατων βροχοπτώσεων. Ο δημοσιογράφος και η ομάδα τους αναζητούν το πιο στενό σημείο για να μπορέσουν να περάσουν απέναντι.

Μόλις ο δημοσιογράφος πέρασε τα σύνορα βγήκαν από τους θάμνους τρεις νεαροί άνδρες. Ο Ιταλός τρόμαξε, αμέσως τους είπε την ιδιότητά του και τους ξεκαθάρισε πως δεν είναι αστυνομικός. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο σημείο που κρυβόταν η υπόλοιπα ομάδα των προσφύγων -κυρίως νεαροί άνδρες, καθώς και μία γυναίκα και ένα παιδί. Η ομάδα των προσφύγων έψαχνε τον δρόμο προς τα σύνορα, ωστόσο είχε πάρει αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να πηγαίνει προς Ελλάδα.

Ο ρεπόρτερ συνέχισε το οδοιπορικό του, ωστόσο μετά από κάποιο σημείο η πορεία του ανακόπηκε καθώς το έδαφος είχε μετατραπεί σε βάλτο εξαιτίας των βροχοπτώσεων. Αποφάσισαν να πάνε από άλλο μονοπάτι. Το εντόπισαν, ξεκίνησαν τη νέα πορεία τους και τελικά έφτασαν στα σύνορα, στο σημείο που τελειώνει ο φράχτης.

Εκεί, μετά τον φράχτη υπάρχει μόνο συρματόπλεγμα, το οποίο μπορεί κάποιος να το περάσει πολύ εύκολα. Ετσι, ο δημοσιογράφος της RΑΙ μέσα στη νύχτα κατάφερε να περάσει παράνομα από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ.Σχόλια