Ρόδος: Δείτε τι έκρυβε στα γεννητικά της όργανα νεαρή γυναίκα

Ρόδος: Δείτε τι έκρυβε στα γεννητικά της όργανα νεαρή γυναίκα

Ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου στην 33χρονη Ουκρανή S. M. του V., και στον 45χρονο Ροδίτη Ι. Λ. του Ν., που ενεπλάκησαν σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο νησί της Ρόδου,

Η 32χρονη, όπως έγραψε η «δημοκρατική», συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου την 8η Φεβρουαρίου 2015 γιατί μετά από έρευνα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στα γεννητικά της όργανα συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 157,6 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 32χρονη προμηθεύτηκε την 7η Φεβρουαρίου 2015 από έναν Αλβανό με το ψευδώνυμο «Σεφερλής», μέσω ενός ομοεθνή του, αγνώστων λοιπών στοιχείων, άγνωστη ποσότητα κοκαΐνης, τουλάχιστον όμως 157,6 γραμμαρίων με σκοπό να τα μεταφέρει στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα κατόπιν ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου στον εμπορικό λιμένα της Ακαντιάς, εντοπίστηκε η πρώτη κατά την έξοδό της από το πλοίο BLUE STAR, την 8η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14.00.

Κατά τον έλεγχο συμπεριφερόταν ύποπτα και αφού οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και της γνωστοποίησαν ότι πρόκειται να υποβληθεί σε σωματική έρευνα από γυναίκα αστυνομικό, εκείνη ανέφερε ότι έχει αποκρύψει μέσα στον κόλπο της, συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες.
Κατόπιν έρευνας βρέθηκε  στον  κόλπο   της,   μία   αυτοσχέδια   πλαστική   συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους 125 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους 32,6 γραμμαρίων.

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

 Πηγή dimokratiki.gr


Σχόλια