Ρωσίδες ξεγυμνώνονται και χορεύουν σε κλαμπ, διεκδικώντας ένα… iPhone (βίντεο)

Ρωσίδες ξεγυμνώνονται και χορεύουν σε κλαμπ, διεκδικώντας ένα… iPhone (βίντεο)

Ολόγυμνες για αρκετά λεπτά παρέμειναν δύο νεαρές γυναίκες στη σκηνή ενός νυχτερινού κέντρου, στη Ρωσία, χορεύοντας μπροστά στα μάτια του έκπληκτου κοινού, και διεκδικώντας σε έναν… ιδιόμορφο και μάλλον εξευτελιστικό διαγωνισμό ένα… iPhone.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δύο νεαρές – μία εκ των οποίων είναι παντρεμένη – δέχτηκαν να πετάξουν όλα τους τα ρούχα και να χορέψουν μπροστά στις κάμερες των διοργανωτών του «διαγωνισμού» που έλαβε χώρα σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Μπερεζνίκι, στην κεντρική Ρωσία, στην προσπάθειά τους να κερδίζουν το ακριβό κινητό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ένας από τους διοργανωτές φαίνεται να αρπάζει το εσώρουχο μίας από τις «διαγωνιζόμενες», και να το πετάει στο πλήθος, ενώ εκείνη προσπαθούσε να καλύψει τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε να σας αναφέρουμε το ποια ήταν τελικά η νικήτρια του διαγωνισμού, αλλά και το με ποια κριτήρια αναδείχθηκε εκείνη που απέσπασε τελικά το… πολύτιμο έπαθλο.

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, και χωρίς καμία διάθεση πουριτανισμού, είναι ότι η ιδιωτικότητα κάθε ανθρώπου θα έπρεπε να αξίζει περισσότερο από… ένα iPhone.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια