Σακελλαρίδης: Είναι λογική η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας

Σακελλαρίδης: Είναι λογική η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας

«Είναι λογική η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας», σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτη, απαντά στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, περί αλληλοσυγκρουόμενων δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται «διαψεύδει πλήρως την προεκλογική κινδυνολογία της και την εμμονή της στο δήθεν μονόδρομο της λιτότητας» για αυτό και «είναι λογική η αμηχανία της ΝΔ».

Όπως υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται και σημειώνει ότι «για πρώτη φορά η Ευρώπη συζητά για τον τερματισμό της λιτότητας, ενώ δέκα ημέρες πριν η συζήτηση αφορούσε την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το χρέος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «κάπου στη μέση βρίσκεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης ο οποίος συμφώνησε με τον κ. Στρατούλη, επικαλούμενος τον κ. Βαρουφάκη» και
υπογράμμισε πως η κυβέρνηση «οφείλει αμέσως να ανακοινώσει την επίσημη θέση της, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων, που διεξάγονται για την πορεία της χώρας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του  Γαβριήλ Σακελλαρίδη

«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται. Για πρώτη φορά η Ευρώπη συζητά για τον τερματισμό της λιτότητας, ενώ δέκα ημέρες πριν η συζήτηση αφορούσε την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων.

Είναι λογική η αμηχανία της ΝΔ, από τη στιγμή που η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται διαψεύδει πλήρως την προεκλογική κινδυνολογία της και την εμμονή της στο δήθεν μονόδρομο της λιτότητας».
Σχόλια