Σάλος! Η κυβέρνηση της Βικτώρια συμβουλεύει τους εργαζόμενους να μη χρησιμοποιούν τη λέξη σύζυγος!

180 0

Αναστάτωση έχει προκαλέσει νέα οδηγία της πολιτειακής κυβέρνησης της Βικτώριας προς τους εργαζόμενους να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν παραδοσιακές λέξεις όπως σύζυγος για να μην προκαλούν ή προσβάλουν τους συναδέλφους τους που είναι LGBTI.

Η πιο πάνω σύσταση της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους συμπεριλαμβάνεται στον νέο γλωσσικό οδηγό τον οποίο πρέπει να ακολουθούμε στους τόπους εργασίας προκειμένου να αποφεύγουμε την ετεροκανονικότητα.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο πολιτειακός υπουργός Ισότητας, Martin Foley, είπε ότι η κυβέρνηση δεν απαγορεύει τη χρήση λέξεων όπως «ο σύζυγός μου» ή «η σύζυγός μου», αλλά συστήνει στους εργαζόμενους ότι καλά θα ήταν να τις αποφεύγουν για να μην προσβάλουν τους συναδέλφους τους και να χρησιμοποιούν τη λέξεις «ο σύντροφός μου» ή «η σύντροφός μου» για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως διαβάζουμε στο Νέο Κόσμο Αυστραλίας.

Για το ίδιο θέμα, ο αντίστοιχος αρμόδιος της αντιπολίτευσης, Tim Smith είπε ότι για χάρη της πολιτικής ορθότητας η κυβέρνηση φτάνει στα άκρα και το παρακάνει στη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τόσα άλλα προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grJoin the Conversation