Σάλος… με τις δηλώσεις Μπαλαούρα υπέρ της «17 Νοέμβρη»

Σάλος… με τις δηλώσεις Μπαλαούρα υπέρ της «17 Νοέμβρη»

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μελών της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις «υπεράσπισης» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά υπέρ των τρομοκρατών της «17 Νοέμβρη».

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά κάθε όριο βαφτίζει ανθρωπιστές τους τρομοκράτες.

ΝΔ: Με τους τρομοκράτες ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά κάθε όριο. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε ότι “οργανώσεις, όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου”.
Ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς μιλά αόριστα για “δράση ένοπλων ομάδων”.
Και οι δύο επιμελώς ξεχνούν τη λέξη τρομοκρατική πριν την “οργάνωση” και την “ένοπλη ομάδα”.
Η ευαισθησία τους απέναντι σε καταδικασμένους τρομοκράτες είναι γνωστή. Αλλά να τους βαφτίζουν σχεδόν “ανθρωπιστές” ξεπερνά κάθε όριο».

Μπαλαούρας: Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!
Μια απίστευτη τοποθέτηση για την τρομοκρατία στην Ελλάδα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, υποστηρίζοντας ότι οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!
Συγκεκριμένα είπε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ «Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου…».
Η τοποθέτηση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέπληξε τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. «Υπέρ του ανθρώπου σκοτώνοντας ανθρώπους;» ρώτησε τον συνομιλητή του και ο Μάκης Μπαλαούρας συνέχισε.
«Γενικά σας λέω, είχαν ας πούμε αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας εν πάση περιπτώσει και οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν» είπε ο κ. Μπαλαούρας για την 17 Νοέμβρη.

Η απάντηση Μπαλαούρα 

Στη συνέχεια ο κ.Μπαλαούρας με διορθωτική του δήλωση επιχείρησε να αποδώσει τις δηλώσεις του υπέρ τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η 17Ν σε διαστρέβλωση των δημοσιογράφων υποστηρίζοντας ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας, επικαλούμενος την πορεία του στην Αριστερά και τονίζει: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής».

Για διαστρέβλωση των σημερινών δηλώσεων του σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχετικά με την 17 Νοέμβρη κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

«Η διαστρέβλωση των δηλώσεων μου σε σημερινή συνέντευξή στο Vima FM δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο εκτός από το να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίθεσή μου σε κάθε μορφή βίας, όπως και η καταδίκη της τρομοκρατίας είναι δεδομένες μέσα από τη μακρόχρονη πορεία μου στην Αριστερά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής» αναφέρει ο κ. Μπαλαούρας.

Στην ανακοίνωση Μπαλτά η 17Ν αναφέρεται αόριστα ένοπλη ομάδα
Ο υπουργός Πολιτισμού σε ανακοίνωση του για το «κόψιμο» της θεατρικής παράστασης με τα κείμενα του Σάββα Ξηρού, αναφερόμενος στη 17 Νοέμβρη τη χαρακτήριζε αόριστα ως ζήτημα της βίαιης και δολοφονικής δράσης ένοπλων ομάδων.

 Σχόλια