Σαμαράς: Ανασυγκρότηση της ΝΔ μετά από πολιτικό συμβούλιο

Σαμαράς: Ανασυγκρότηση της ΝΔ μετά από πολιτικό συμβούλιο

Στη συγκρότηση ενός άτυπου πολιτικού συμβουλίου, με στόχο την ανασυγκρότηση της παράταξης, και την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε, επίσης, ότι νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ θα είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για αντιπρόεδρος θα προταθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, και τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα αναλάβουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

Ακόμα, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι κεντρικό μέλημα την επόμενη ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία από εδώ και πέρα θα αποτελέσει η στήριξη της μεσαίας τάξης, λέγοντας ότι «εμείς δεν θα κάνουμε καταστροφική αντιπολίτευση, εγώ δεν θα λέω όχι σε όλα όπως έκανε ο κ. Τσίπρας».

Παράλληλα, σχολίασε τα όσα έγιναν σχετικά με την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι: «Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο για να τον συγχαρώ».

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο τέως πρωθυπουργός είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με το Δημήτρη Αβραμόπουλο σήμερα, με τον οποίο και συνομίλησαν για το ενδεχόμενο ο κ. Αβραμόπουλος να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Σχόλια