Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη θέση – Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος

Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη θέση – Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος

Ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. Ο κ. Σαμαράς, τόνισε ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, και ότι «η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη θέση».

Αναλυτικότερα, επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως σήμερα απαιτούνται τρία πράγματα: «Αποφάσεις, ευθύνη και αλήθειες» για τη χώρα, και κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση «μη αποφάσεων» που, όπως σημείωσε, εγκυμονεί ανεξέλεγκτα ατυχήματα.

Ακόμα, αναφερόμενος στην επιστολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προς το ΔΝΤ, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως αυτό αποτελεί μία ομολογία πλήρους αδυναμίας. «Έχουν τάξει στους πάντες τα πάντα και λένε στους δανειστές ότι δε θα μπορούν να πληρώσουν. Προαναγγέλλουν ένα πιστωτικό γεγονός και δε θα μπορούν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είχε βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, μία ανάπτυξη την οποία χαρακτήρισε ως προϋπόθεση για να βγει η χώρα από την κρίση.Σχόλια