Σαμαράς: Συνεχίστε τη διαπραγμάτευση με το email Χαρδούβελη – Αυτά που ζητούν τώρα οι δανειστές είναι τρεις φορές χειρότερα

Σαμαράς: Συνεχίστε τη διαπραγμάτευση με το email Χαρδούβελη – Αυτά που ζητούν τώρα οι δανειστές είναι τρεις φορές χειρότερα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος τη ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ότι «Πάτε τη χώρα σε τρίτο μνημόνιο», και υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση.

«Η πρόταση της Τρόικας είναι να πάτε κατευθείαν σε νέο Μνημόνιο, όταν εμείς τη χώρα την βγάζαμε από το Μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός και κατηγόρησε τη κυβέρνηση δεν έλεγε την αλήθεια ότι η συμφωνία «έρχεται και καθαρογράφεται».

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ακόμα ότι η κυβέρνηση κορόιδεψε τον ελληνικό λαό με σημαία το δήθεν καταστροφικό email Χαρδούβελη που «τώρα οι δικοί σας λένε ότι είναι μια όαση μπροστά σε αυτά που έχετε φέρει», συμπληρώνοντας ότι αυτά που ζητάνε τώρα οι δανειστές είναι «τρεις φορές χειρότερα».

«Η ουσιαστικότερη πρόταση που θα είχα να σας κάνω είναι να συνεχίσετε την διαπραγμάτευση με βάση το email Χαρδούβελη», είπε ακόμα.

«Η πρόταση σας μας πάει πολύ πίσω και χτυπά τη μεσαία τάξη, ναι είναι αλήθεια, πήραμε πολλά σκληρά μέτρα, αλλά είχαμε αρχίσει να ανακουφίζουμε τη μεσαία τάξη», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, και πρόσθεσε ότι «Τους 3 μήνες της διακυβέρνησης σας, είχαμε φορολογική υστέρηση περί τα 900 εκατ. ευρώ».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές, αλλά ότι οι εκλογές θα φέρουν τη χώρα πίσω. «Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές, η χώρα δεν τις αντέχει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.Σχόλια