Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες – Περιμένω εντολή για να καταβάλω την πρώτη δόση

Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες – Περιμένω εντολή για να καταβάλω την πρώτη δόση

Ότι δεν έχει εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά στη χρηματοδοτική του ικανότητα, και ότι όλα είναι διαφανή, διαβεβαίωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρώτος επιλαχών για την προσφάτως «ορφανή» τηλεοπτική άδεια, Ιβάν Σαββίδης.

«Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή, για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σε ερώτηση για το αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Σαββίδης απάντησε ότι «Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δε θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Από όσο κατάλαβα, δε θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει».

Σημειώνεται τέλος ότι ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. «Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββίδης.

Σχόλια